Apparaten en accessoires
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 35min
6 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)200 g
-
blauwe kaas in stukken (2 cm)150 g
-
Williams peren geschild, klokhuis verwijderd en in 8 plakjes gesneden (± 220 g)2
-
bacon gerookt, in stukken (3-4 cm)30 g
-
walnoten gehakt35 g
-
honing25 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
534.7 mg
Eiwitten
22 g
Calorieën
2828.3 kJ /
676 kcal
Vetten
21.5 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
10.2 g
Koolhydraten
103 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Geen beoordelingen
Ratatouille
40min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Vanillesuiker
72u.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Forelmousse
5min
Gevulde veggieslakken
45min